Uw kind aanmelden op OBS HET ZAND?

1.     VOORAANMELDING (vóór 3 jaar)

• U kunt reeds voor de derde verjaardag van uw kind aangeven of u van plan bent om uw kind aan te melden op Obs Het Zand
  • U kunt hier een vooraanmeldingsformulier downloaden, wij nemen contact met u op als uw kind 3 jaar is geworden.
  • Er is dan nog geen sprake van officiële aanmelding.

2.     AANMELDING (vanaf 3 jaar)

• Als uw kind 3 jaar of ouder is kunt u uw kind aanmelden via het aanmeldingsformulier. U kunt hier het aanmeldingsformulier met bijlage downloaden.
  • Wanneer uw kind ± 3 jaar + 9 maanden oud is nemen wij contact met u op voor een intakegesprek.
  • Indien uw kind extra onderwijsbehoeften heeft, is het wenselijk dat u zelf eerder contact opneemt met de Intern Begeleider (IB’er)
  • Ook kan het voorkomen dat de IB’er contact met u opneemt om bijzondere onderwijsbehoeften te bespreken.
  • De IB’er bekijkt in welke groep uw kind het beste geplaatst kan worden.

3.     ZIJ INSTROOM / AANMELDING BIJ VERHUIZING

• Als uw kind(eren) al een andere basisschool bezoek(t)en, wordt de aanmelding altijd door de IB’er in behandeling genomen.
  • Het is geen automatisme dat uw kind geplaatst kan worden, dat hangt van meerdere factoren af zoals groepsgrootte, zorg inde groep, onderwijsbehoefte van het  aangemelde kind.
  • Neemt u daarom bij ZIJINSTROOM altijd contact op met onze administratie: 030-6704650 / administratie.hetzand@spoutrecht.nl
  • De IB’er neemt daarna z.s.m. contact met u op.
  • De IB’er informeert altijd bij de school van herkomst naar de ontwikkeling en onderwijsbehoeften van uw kind(eren).
  • Indien nodig kan er een termijn van 6 weken in acht worden genomen voor nader onderzoek, alvorens tot plaatsing kan worden overgegaan.
  • Het is daarom ook van belang dat u in geval van verhuizing tijdig contact opneemt met de school.