Ervaring van anderen

QUOTES
Ouder QUOTE
Over Obs Het Zand

Tenslotte sprak me de gemengde leerlingenpopulatie zeer aan. Ik denk dat een gemengde leerlingenpopulatie een school ook uitdaagt in de manier waarop het onderwijs, en in bredere zin de voorbereiding op betrokken burgerschap en maatschappijleer, wordt vormgegeven. En daar kunnen de leerlingen alleen maar betere, begripvolle burgers van worden, lijkt me.

Ouder van 2 QUOTE
Over Obs Het Zand

Als moeder van 2 kinderen in groep 5 en 7 ben ik erg tevreden over de school. Mijn kinderen leren goed en met plezier. Als ouder voel ik me betrokken en ervaar ik een goede sfeer. Zowel onder de ouders als ook tussen ouders en leerkrachten.

OuderQUOTE
Rondleiding

Ik kijk terug op een heel enthousiasmerend bezoek aan jullie school. De eerste indruk was erg goed. Ik werd ontzettend blij van de kleurrijke lokalen, de tekeningen en knutsels die overal te vinden waren. Mij sprak ook het gebouw en de ongewone indeling met meerdere verdiepingen, industriële uitstraling, inpandige gym- en theaterzaal, grote ramen, het prachtige uitzicht over de wijk vanaf de hogere verdieping erg aan. De informatie die gegeven werd, was duidelijk en voldeed aan mijn verwachtingen.

OuderQUOTE
Over Obs Het Zand

Moeder van een leerling uit groep 4:
Ik vind de school een mooie afspiegeling van Utrecht; het is een mooie mix van kinderen met verschillende achtergronden die samen onze school maken.

Judith, moeder van Nynke (groep 8 ) en Silke (groep 7)QUOTE
Over Obs Het Zand

"Mijn kinderen zijn verschillend in hun manier van leren. De een houdt van duidelijkheid en structuur, de ander van doen en vrijheid. Voor beiden is oog en juffen en meesters sluiten hier zo goed mogelijk op aan."

(Oud)leerlingen

QUOTES
leerling
Larissa QUOTE
Oud-Leerling

Ik ben een oud-leerling van Obs Het Zand. Mijn naam is Larissa, 16 jaar, op dit moment zit ik op het Amadeus Lyceum in mijn examenjaar. Vanaf groep 6 kwam ik als leerling op Obs Het Zand terecht. Wat een geweldige ervaring! Ik werd warm verwelkomd en alles werd tot in de puntjes aan mij uitgelegd als dat nodig was. Mijn schoolervaring op deze school zal ik niet snel vergeten. Super toffe leraren, iedereen is sympathiek en op deze school merk je ook echt dat je gerespecteerd wordt om wie je bent. Ik heb nog nooit zo’n vertrouwd gevoel gehad op een school. Ook als je ergens mee zit, er zal altijd iemand voor je klaar staan om je een luisterend oor te bieden of hulp als dat nodig is. Top ervaring dus!